Carbonara z boczkiem, śmietaną i serem

Carbonara z boczkiem, śmietaną i serem

Carbonara z boczkiem, śmietaną i serem

Przepis na : obiad

Przepisy na diecie Ketogenicznej Uwielbiam to danie, mogłabym je jeść codziennie. Wspaniałe połączenie boczku i śmietany daje nam aksamitny sos. Składniki na jedną porcje: Cukinia – jedna sztuka (duża ok 300 g), boczek wędzony 60 gram – najlepiej kostka, ale może być też paski, czosnek 2 ząbki przeciśnięte przez praskę lub starty na tarce, oliwa z oliwek 1 łyżka stołowa, śmietanka kremowa 30% tłuszczu – 6 łyżek stołowych, 1/2 cebuli białek pokrojonej w kosteczkę, ser żółty – 100 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Keto - Meto Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.