Tak mnie wciągnęła w czerwcu produkcja rozmaitych przetworów, nalewek i wyciągów, że kompletnie zapomniałam o czerwcowym #działosię. Szybko więc nadrabiam Działo się – świętowanie Zaczęliśmy od pięknego święta, jakim jest Dzień Dziecka. Z tej okazji dzieliłam się z Wami odrobiną historii oraz przepisami na ŻELKI i STAROPOLSKĄ ZUPĄ CZEKOLADOWĄ . 3 tygodnie później świętowaliśmy DZIEŃ TATY. Również z przytupem, gdyż na tę okazję przygotowałam fantastyczne GALARETKI Z PROSECCO. Ponieważ w tym roku aura i ...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.