Tęskni mi się za Bałkanami, błękitem morza, cudownymi targami i kuchnią Śródziemnomorza… Trochę tę tęsknotę złagodziły obłędnie pyszne bułeczki. Łapcie przepis i delektujcie się Składniki: 50 g drożdży 1 łyżeczka cukru 250 ml ciepłego mleka 500 g mąki pszennej 50 g oliwy z oliwek 1 łyżeczka soli Kilka niedużych listków świeżej mięty (bardzo drobniutko posiekanych) 1 jajko do posmarowania Do oprószenia: suszony tymianek, sól gruboziarnista Przygotowanie: Drożdże wraz z cukrem rozprowadziłam w ok. 100 ml... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.