Masło ziołowo-czosnkowe

Masło ziołowo-czosnkowe

Masło ziołowo-czosnkowe

z takim masełkiem każda kanapka czy zapiekanka będzie smakować lepiej ;) Składniki: -150 g miękkiego masła (w temp. pokojowej) -2 lub 3 ząbki czosnku -zioła prowansalskie, bazylia, oregano, koperek (dowolna ilość ziół; im więcej, tym smak i aromat będzie bardziej wyrazisty) -sól i pieprz Wykonanie: Do miękkiego masła dodajemy wyciśnięty czosnek, zioła, pieprz i sól. Najlepsze będą świeże zioła, ale mogą być też suszone. Świeże - drobno siekamy. Dokładnie mieszamy całość. Nakładamy do jakiejś foremki (np. p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KasiekGotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję