PESTO Z NASTURCJI

PESTO Z NASTURCJI

PESTO Z NASTURCJI

Nasturcję znacie z pewnością z ogródków działkowych. Często sadzona jako roślina ozdobna, rzadziej jako jadalna. Jeść można zarówno liscie jak i kwiaty, a także najostrzejsze w smaku nasiona. Lubicie rzeżuchę? Jeśli tak, to smak nasturcji pokochacie - jest bardzo podobny, a spore liscie dają dużo więcej możliwosci w kuchni niż drobniutka rzeżucha. . Poniższy przepis wrzucam jako pesto, ale świetnie sprawdzi się również w postaci pasty na kanapki ! Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kasia Sarna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję