Przepis na : śniadanie
Jajka faszerowane to klasyka ale dziś podnosimy poprzeczkę i serwujemy je w dwóch wyjątkowych odsłonach. Pierwszy farsz to połączenie chrzanowego serka z boczkiem i ogórkiem kiszonym, drugi – kremowe awokado z kaparami, chili i chrupiącym boczkiem. Do tego dekoracja z czerwonej cebuli i szczypiorku. Idealna przekąska na imprezę, święta lub po prostu wtedy gdy chcecie zaskoczyć czymś pysznym. Czas przygotowania: 30 minut Trudność przygotowania: łatwe Ilość porcji: 3-5 osób SKŁADNIKI NA 6 J... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...