Sos z papryk i bakłażanów
Sos z papryk i bakłażanów
Pasta w smaku bardzo przypomina ajvar. Postanowiłam jednak nie miksować całości, tylko zostawić w takiej właśnie wersji. Wiecie jakie to jest dobre? Najlepsze na drugi dzień. Tego typu pasta genialnie nadaje się wędlin, my wchłonęliśmy ją po prostu z pieczywem. Dzisiaj zrobiłam ją zresztą głównie z myślą o chłopakach, którzy wyjeżdżają na parę dni w delegację. Niech mają coś zjadliwego do pieczywa. Składniki: 3 duże czerwone papryki 2 duże bakłażany 1 cebula 3 ząbki czosnku 500 ml passaty pomidorowej ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kardamonovy
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
kardamonovy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasty, pasta, przekąski, grill
Inne przepisy z Kardamonovy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję