Nigdy nie byłam przekonana do takich wynalazków. Piszę o sałatkach warstwowych. Ja lubię prostotę w kuchni, bez niepotrzebnego babrania się i straty czasu. Ciągle myślałam, że takie sałatki są bardzo czasochłonne. I w sumie zajmują trochę więcej czasu niż takie klasyczne, ale to jest zupełnie do przeżycia. Tego typu sałatki robi się chyba z myślą o tym, żeby dobrze wyglądały na stole. Bo różne rzeczy można o nich powiedzieć, ale na pewno nie to, że nie wyglądają apetycznie. Wielkanoc to dobry czas na takie ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...