Pasta z wędzonej ryby i ogórka małosolnego

Pasta z wędzonej ryby i ogórka małosolnego

Pasta z wędzonej ryby i ogórka małosolnego

Ale mam dzisiaj parcie na gotowanie, jest 10:30, a ja jestem w trakcie robienia trzeciej potrawy. Klasycznie najprzyjemniejsze jest dla mnie czyszczenie lodówki z resztek. Nie wiem jak to się dzieje, ale wtedy wychodzą jedne z przyjemniejszych potraw. Dziś na śniadanie na przykład były smażone kabanosy (które na świeżo były nie do pogryzienia), resztki cukinii i papryk, które zostały mi z wegańskiego leczo, końcówka passaty z tej samej potrawy i połowa fety. Wszystko przesmażyłam, doprawiłam oregano. Przed podan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję