Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą

Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą

Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą

Przepis na : śniadanie

Dziś rano nie miałam totalnie weny na śniadaniowanie. Miałam natomiast chęć na wykorzystanie resztek lodówkowych. I tak oto powstała przez zupełny przypadek przepysznościowa pasta do kanapek. Większość resztek się dobrze sprawdzi przy okazji takich past. Kombinujcie. Składniki: 1 wędzona makrela 4 jajka ugotowane na twardo mały pęczek natki pietruszki mały pęczek koperku pół opakowania sera feta 1 ząbek czosnku 3 łyżki jogurtu naturalnego sól pieprz Z makreli pozbywamy się skóry i wszystkich ości, przebran... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.