Jarmuż okryłam niedawno. Chciałam sprawdzić co to jest, jak smakuje, z czym się podaje, jakie ma właściwości. (Podobno następny SUPER FOOD - zawiera dużo witaminy C, beta-karotenu, E, K, H i witamin z grupy B) Moja ocena? Fajny, lekko kapuściany smak (jarmuż jest rośliną kapustną), chrupkie liście, dla mnie jest ok. Od czasu do czasu znajduje miejsce w mojej lodówce. Wypróbowałam go w sałatce i w koktajlu. Sałatkę z jarmużem opiszę kiedy indziej. Natomiast dzisiaj, przedstawiam mega szybkie dwa przepisy na... czytaj dalej...
Hej !
Tu Justyna :)
Postanowiłam spełnić swoje małe marzenie i w końcu po wielu przemyśleniach założyłam bloga. Mam nadzieję, że zainteresują Cię moje przepisy oraz zainspirują do tworzenia Twoich własnych dań. Czasem wystarczy zmienić jeden składnik, by potrawa nabrała całkiem innego nowego charakteru.
Swoją wiedzę staram się ciągle pogłębiać, czytając rożne książki, publikacje, a także ucząc się od innych blogerów.
Trzymam, że moje przepisy będą dla Ciebie pyszną wycieczką po krainie smaków.
Pozdrawiam :)