WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY PASZTET MARCHEWKOWY

43
  • WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY PASZTET MARCHEWKOWY
  • WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY PASZTET MARCHEWKOWY

    Jeśli zdarza Wam się ugotować za dużo kaszy, a nie lubicie marnować jedzenia, to wykorzystajcie ją na następny dzień wkładając w przepyszny pasztet. Wystarczy dodać ulubione warzywo, np. marchew i trochę ziaren dla lepszej konsystencji. Polecam taki sposób na zdrowy, niezwykle smaczny, szybki i tani obiad. Najlepszy w zestawie z dużą porcja surówki.  To mój patent na zimowe dania obiadowe. Częstujcie tym pasztetem Wasze rodziny i gości.  Gwarantuję ich zadowolenie. 😊 Proponuję użyć formy do pieczenia... Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu


    Inne przepisy z Jeść, by żyć w zdrowiu

    Dodaj komentarz