WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY PASZTET MARCHEWKOWY

WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY PASZTET MARCHEWKOWY

WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY PASZTET MARCHEWKOWY

Jeśli zdarza Wam się ugotować za dużo kaszy, a nie lubicie marnować jedzenia, to wykorzystajcie ją na następny dzień wkładając w przepyszny pasztet. Wystarczy dodać ulubione warzywo, np. marchew i trochę ziaren dla lepszej konsystencji. Polecam taki sposób na zdrowy, niezwykle smaczny, szybki i tani obiad. Najlepszy w zestawie z dużą porcja surówki.  To mój patent na zimowe dania obiadowe. Częstujcie tym pasztetem Wasze rodziny i gości.  Gwarantuję ich zadowolenie. 😊 Proponuję użyć formy do pieczenia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.