PALUSZKI GRYCZANE (BEZGLUTENOWE, BEZ TŁUSZCZU I DROŻDŻY)
PALUSZKI GRYCZANE (BEZGLUTENOWE, BEZ TŁUSZCZU I DROŻDŻY)
Pamiętacie przepis na domowy makaron gryczany ( KLIK )? W taki sam sposób można przygotować pyszne i zdrowe paluszki. Jedyna różnica polega na tym, że paluszki pieczemy, a makaron suszymy w dehydratorze. Taką przekąskę bez obaw możemy podać bardzo małym dzieciom. Paluszki przygotowane w domu są o niebo zdrowsze niż te sklepowe. Takie, które Wam dziś prezentuję nie zawierają tłuszczu ani glutenu. Dzięki kiełkowaniu kaszy są lekkostrawne, pełne witamin i minerałów. Bardzo chrupią i świetnie smakują. Poleca... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu
Autor
Dominika Vegan
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makarony, makaron, kasza, kasza gryczana, mielone, przekąska, przekąski, bez pieczenia
Inne przepisy z Jeść, by żyć w zdrowiu
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję