KOTLETY Z SOCZEWICY I CUKINII (WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE)

KOTLETY Z SOCZEWICY I CUKINII (WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE)

KOTLETY Z SOCZEWICY I CUKINII (WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE)

Delikatne, syte, aromatyczne, pyszne kotlety w sam raz na obiad. W komplecie z sałatką tworzą duet doskonały. Wszędzie teraz pod dostatkiem cukinii, warto ją wykorzystać do tego dania. W połączeniu z soczewicą, cebulą i dużą ilością koperku tworzy niesamowicie pachnące burgerki. Posmakują każdemu! Składniki na 12 sztuk: 1,5 szklanki ugotowanej soczewicy 1,5 szklanki startej cukinii 1/2 szklanki mąki kokosowej, 2 ząbki czosnku, 1 mała cebula, garść posiekanego świeżego koperku 1 łyżeczka soli, 1 łyżeczka pieprzu zi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.