ŻEBERKA GARAM MASALA

ŻEBERKA GARAM MASALA

ŻEBERKA GARAM MASALA

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 80 MINUT  (+ 12 GODZIN MARYNOWANIE) ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 10 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-3 Składniki podstawowe: 60-70 dag żeberek wieprzowych (paski). Składniki marynaty: 2 łyżki oleju, łyżka ciemnego sosu sojowego, 2 płaskie łyżeczki przyprawy garam masala, 1/2 płaskiej łyżeczki soli. Przygotowanie: Mięso myję i osuszam, rozcinam na kawałki. Z podanych składników przygotowuję marynatę. Mięso dokładnie nacieram marynatą, odkładam do lodówki (najlepiej na cał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.