SYLWESTROWE KOSZYCZKI Z NADZIENIEM PIECZARKOWO-ZIEMNIACZANYM

SYLWESTROWE KOSZYCZKI Z NADZIENIEM PIECZARKOWO-ZIEMNIACZANYM

SYLWESTROWE KOSZYCZKI Z NADZIENIEM PIECZARKOWO-ZIEMNIACZANYM

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 6 Składniki: opakowanie spodu do pizzy (400 g), 3 łyżki ketchupu z piekła rodem Kotlin (lub jego łagodnej wersji), 50 dag pieczarek, 3 małe ugotowane ziemniaki, mała papryka czerwona, mała marchewka, 2 plastry sera żółtego, 12 małych plasterków salami. zioła prowansalskie, sól, suszona natka pietruszki, łyżka oleju. #kotlin #iloveketchup #smaknr1 #BEZograniczen Przygotowanie: Ziemniaki i paprykę kroję w dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

jejkuchniajejkuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ziemniaki, pieczarki, pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, ciasto, impreza, sylwester, przekąski na sylwestra, przystawki, przekąski, przekąska, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, pieczone ziemniaki, ziemniaki zapiekane, pieczarki w cieście, pieczarki przekąska, łatwe ciasto, przekąski z ciasta na pizze

Inne przepisy z JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.