WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 9-18 Składniki: 9 jajek ugotowanych na twardo (przekrojonych na połówki i wydrążonych z żółtek), do każdego farszu - sól i pieprz do smaku, farsz z kukurydzą: 2 łyżki kukurydzy Bonduelle, łyżeczka ostrej musztardy, łyżeczka majonezu, żółtka z 3 jajek, mały ogórek małosolny, po kilka gałązek koperku i szczypiorku; farsz z groszkiem: 2 łyżki groszku Bonduelle, 2 czubate łyżeczki jogurtu greckiego, łyż... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...