DYNIOWA CARBONARA

DYNIOWA CARBONARA

DYNIOWA CARBONARA

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-3 Składniki: 300 g makaronu spaghetti, 300 g obranej dyni, 2 ząbki czosnku średniej wielkości, 125 g boczku wędzonego, łyżka oleju, 3 łyżki posiekanej natki pietruszki,  pieprz świeżo mielony, sól, 2 jajka, opakowanie serka tartego do makaronu (40 g), 1/4 szklanki wody z gotowania makaronu. Przygotowanie: Czosnek drobno siekam, boczek kroję w cienkie paseczki, a dynię w małą kostkę. Makaron gotu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.