DANIE JEDNOGARNKOWE Z KASZĄ I SCHABEM

DANIE JEDNOGARNKOWE Z KASZĄ I SCHABEM

DANIE JEDNOGARNKOWE Z KASZĄ I SCHABEM

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 8 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2 Składniki: torebka kaszy gryczanej, 2 plastry schabu, po 1/2 niedużej papryki żółtej i zielonej, 250 ml bulionu (może być z kostki), sól, pieprz, zioła prowansalskie, słodka papryka, garść posiekanego szczypiorku, 100 g tartego sera żółtego, łyżka oleju. Przygotowanie: Schab kroję w małą kostkę, podsmażam na oleju z dodatkiem przypraw - soli, pieprzu, papryki i ziół prowansalskich. Kiedy mięso lekko się zarumi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.