WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 130 MINUT (+ 12 GODZIN MARYNOWANIE) ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 23 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 8 Składniki: Około 1,5 kg brzuszku na roladę, sól, pieprz, 5 czubatych łyżeczek ostrej musztardy (u mnie z chili ciętym), 3 łyżeczki majeranku, 2 łyżeczki tymianku, łyżeczka rozmarynu, 2 łyżki miodu, 3 większe ząbki c zosnku. Przygotowanie: Brzuszek nacieram solą i pieprzem z każdej strony. Przygotowuję marynatę: dokładnie mieszam musztardę, miód, posiekany czosnek i p... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...