BISZKOPTY PRZEKŁADANE DŻEMEM TRUSKAWKOWYM I DELIKATNYM KREMEM MASCARPONE

BISZKOPTY PRZEKŁADANE DŻEMEM TRUSKAWKOWYM I DELIKATNYM KREMEM MASCARPONE

BISZKOPTY PRZEKŁADANE DŻEMEM TRUSKAWKOWYM I DELIKATNYM KREMEM MASCARPONE

Przepis na : deser

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 5-7 Składniki podstawowe: biszkopt (u mnie o średnicy 22 cm.) -  PRZEPIS TUTAJ :) dżem truskawkowy Łowicz. Składniki kremu: 100 g śmietany 30%, 100 g serka mascarpone, cukier puder. Nasączenie: 1/2 szklanki mocnej herbaty o smaku truskawkowym. Dodatkowo: kolorowe posypki do dekoracji. Przygotowanie: Przygotowuję krem: śmietanę ubijam z cukrem pudrem (ilość zależna od tego, jak słodkie lubicie). Nie prze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.