Pieczone jabłka z kaszą bulgur, masłem orzechowym i bakaliami

Pieczone jabłka z kaszą bulgur, masłem orzechowym i bakaliami

Pieczone jabłka z kaszą bulgur, masłem orzechowym i bakaliami

Uwielbiam pieczone jabłka i dlatego często przygotowuję je na podwieczorek. Najlepiej smakują mi takie gorące prosto z piekarnika. Bardzo polecam Wam w takiej wersji z kaszą bulgur i z pysznymi dodatkami, z masłem orzechowym, miodem i bakaliami. Jak dla mnie to jest idealne połączenie smaków. Kasza bulgur oczywiście od marki KUPIEC której jestem ambasadorką. Zróbcie takie i dajcie znać czy smakowały.       Potrzebujemy:  4 średniej wielkości jabłka 8 dag kaszy bulgur 2 lekko kopiaste łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję