Piersi kurczaka faszerowane fetą i brokułami

Piersi kurczaka faszerowane fetą i brokułami

Piersi kurczaka faszerowane fetą i brokułami

Kolejne danie dla amatorów lekkiej i zdrowej kuchni. Danie ma bardzo niską zawartość tłuszczu. Najemy się do syta, a przy tym będziemy czuć się lekko. Taka pierś proponuję podawać z letnią sałatką, oczywiście można dodać jeszcze ryż lub ziemniaczki. Składniki: 2 pojedyncze piersi kurczaka 1/4 brokuła 50 g fety (centymetrowy plaster) przyprawa do mięsa Dodatkowo: folia aluminiowa Wykonanie: Piersi kurczaka oprószamy ulubioną przyprawą, po czym robimy kieszonkę tak jak na zdjęciu. Plaster fety dzielimy jesz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu IMPRESJA SMAKU

Autor

Izabela Furmańczyk

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

brokuły, ser feta, piersi z kurczaka faszerowane, brokuł, feta, pierś, piersi, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, ryż, mięso, sałatka, sałatki, dania mięsne, niskokaloryczne, obiad, tani obiad, sałatka z ryżem, lekkie sałatki, kurczak z ryżem, kurczak pieczony, sałatka z kurczakiem, zdrowe obiady, sałatka z fetą, sałatki z brokułów, sałatka z brokułami, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, mięsa pieczone

Inne przepisy z IMPRESJA SMAKU

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.