Faszerowany schab pieczony w boczku

Faszerowany schab pieczony w boczku

Faszerowany schab pieczony w boczku

Przepis na : obiad

Schab faszerowany mięsem mielonym o paprykowym smaku. Całość otulona wędzonym boczkiem, który dodaje aromat i zachowuje soczystość schabu. Pieczony jest w niskiej temperaturze, co sprawia, że wszystkie soki pozostają w środku mięsa. 2 kg schabu w kawałku ok 300 g wędzonego boczku najlepiej w plasterkach goździki całe sól pieprz ziołowy papryka słodka mielona NADZIENIE: 300 g mięsa mielonego z łopatki 1 mała cebula 1 jajko 4 łyżki sosu z pieczonej papryki ajvar 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego 2 łyżki płat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, schab, boczek, mięso mielone, papryka, obiad, świąteczne przepisy, świąteczne, wieprzowina, dania bez mięsa, zupa pomidorowa, płatki owsiane, sosy, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczony boczek, sos pomidorowy, bez pieczenia, papryka faszerowana, sos paprykowy, jajka faszerowane

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.