Dyniowa latte z syropem trzcinowym

Dyniowa latte z syropem trzcinowym

Dyniowa latte z syropem trzcinowym

Lekka kawa z mlekiem i dynią, której warstwy pięknie się rozdzielają. Przepyszna, korzenno- karmelowa kawa nie tylko wspaniale smakuje, ale też rozgrzewa. Sprawia, że jeszcze bardziej możemy się cieszyć urokami jesieni. SYROP DYNIOWY: 200 g surowej dyni hokkaido 1 1/2 szklanki wody 1/2 szklanki Cukru Trzcinowego Diamant 2 łyżki cukru z wanilią 1 łyżeczka cynamonu 1/2 łyżeczki mielonego imbiru 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej 8-10 całych goździków KAWA LATTE NA 2 PORCJE: 1/2 szklanki syropu dyniowego 1 szkl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.