Lekka kawa z mlekiem i dynią, której warstwy pięknie się rozdzielają. Przepyszna, korzenno- karmelowa kawa nie tylko wspaniale smakuje, ale też rozgrzewa. Sprawia, że jeszcze bardziej możemy się cieszyć urokami jesieni. SYROP DYNIOWY: 200 g surowej dyni hokkaido 1 1/2 szklanki wody 1/2 szklanki Cukru Trzcinowego Diamant 2 łyżki cukru z wanilią 1 łyżeczka cynamonu 1/2 łyżeczki mielonego imbiru 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej 8-10 całych goździków KAWA LATTE NA 2 PORCJE: 1/2 szklanki syropu dyniowego 1 szkl... czytaj dalej...
Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.