Składniki na 6 porcji: 600-700 g ugotowanej białej fasoli (3 puszki) 250 ml mleka migdałowego 2 cebule czubata łyżeczka mielonej kozieradki łyżeczka rozmarynu łyżeczka soli 50 g płatków migdałowych podprażonych na suchej patelni Przygotowanie: Cebulę pokrój w drobną kostkę i podsmaż przez 5 minut w garnku w którym będziesz gotować zupę (4-5 litrów) , dodaj kozieradkę i rozmaryn, smaż kilka sekund i dodaj fasolę, oraz mleko i około pół litra wody. Gotuj przez 5 minut (do zagotowania), dopraw solą, i zblenduj na g... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...100 % weganka