Prażynka francuska do tortu, czyli chrupka prażynka Callebaut

Prażynka francuska do tortu, czyli chrupka prażynka Callebaut

Prażynka francuska do tortu, czyli chrupka prażynka Callebaut

Przepis na : deser

Prażynka Callebaut, nazywana prażynką francuską lub chrupką Callebaut Prażynka Callebaut jest popularnym składnikiem w nowoczesnych słodkich wypiekach, przede wszystkim tortach i deserach, gdzie liczy się zarówno smak, jak i efektowny wygląd. Ten chrupiący dodatek możemy kupić gotowy, ale możemy go także przygotować w domu. Oto przepis na prażynkę Callebaut. Prażynka Callebaut Prażynka Callebaut, znana również jako Pailleté Feuilletine, to oryginalny francuski dodatek cukierniczy, który występuje w formi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotujemy i jemy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.