Maliny janginizowane

Maliny janginizowane

Maliny janginizowane

08.07.2019 Janginizacja brzmi bardzo tajemniczo ale tak naprawdę to najprostsza metoda na zamknięcie owoców w słoiku na zimę, tak jak ich stworzyła natura:) Tak ,tak da się z zachowaniem kolorów i takiego smaku jak z krzaka, bez grama cukru jedynie ze szczyptą soli. Dosłownie odrobina soli wystarczy aby wydobyć z owoców ich sok a przy … Czytaj dalej Maliny janginizowane Artykuł Maliny janginizowane pochodzi z serwisu gotuj-ze-mna-blog . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

maliny, przetwory

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.