Ratatouille do słoików

Ratatouille do słoików

Ratatouille do słoików

Ratatouille do słoików Za oknem mróz, śnieg i zawierucha a ja wyjmuję na obiad słoik pachnącego słoneczna Prowansją ratatouille, do tego bagietka i już jestem w siódmym niebie :) Żeby takie marzenie mogło się ziścić trzeba to ratatouille w słoikach przygotować teraz, kiedy mamy sezon na cukinię i słodziutkie pomidory. W ubiegłym roku zrobiłam siedem słoików i skończyły mi się już w styczniu więc teraz przygotowałam dwanaście :) Wypróbujcie :) Składniki potrzebne do przygotowania ratat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj Się Kto Może

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję