Dziki gulasz po krynicku i IV Krynicki Hubertus z Grzegorzem Russakiem

Dziki gulasz po krynicku i IV Krynicki  Hubertus z Grzegorzem Russakiem

Dziki gulasz po krynicku i IV Krynicki Hubertus z Grzegorzem Russakiem

Nasz pobyt w Krynicy zakończył IV HUBERTUS  KRYNICKI. Oj działo się! Mnie oczywiście najbardziej zainteresowała degustacja regionalnych specjałów, a więc góralskich serków, puszystych podkarpackich prołziaków, miodów wszelkiego rodzaju i pszczelich specyfików oraz gulaszu z dziczyzny. Bardzo ciekawe były również gawędy  o myślistwie i kuchni myśliwskiej Grzegorza Russaka, znawcy i propagatora tej kuchni.  Dziś przepis wprost z Krynicy:  Kolejka do degustacji gulaszu z dziczyzny była ogro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj Sam!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.