Rafaelo na herbatnikach

Rafaelo na herbatnikach

Rafaelo na herbatnikach

Oj długo podchodziłam do tego ciasta, jakoś nie byłam do niego przekonana, sama nie wiem dlaczego. W końcu nadszedł ten czas i jakoś poszło. Ciasto najlepsze jest na drugi dzień (najlepiej po 24 h) Krakersy wtedy zdążą już popić budyń i będzie idealnie. Jeśli jednak ktoś nie przepada za kokosem niech omija je szerokim łukiem, bo jednak kokos jest wszędzie :)  Składniki: 2 żółtka 3/4 szklanki cukru 1 opakowanie cukru waniliowego 1/2 l mleka 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej 2 płaskie łyżki mąki pszenne... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie z pasją

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Gotowanie z pasją

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, kokosowe, budyń, ciasto, pączki, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, pączki pieczone, ciasto kokosowe, ciasto na herbatnikach, ciasto ucierane , ciasta z masa, ciasto z masą budyniową, ciasto budyniowe

Inne przepisy z Gotowanie z pasją

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.