Przepis na : śniadanie
Prosto i smacznie. Chyba każdy z nas tak właśnie lubi zjeść. I taką też zasadę staram się stosować jeśli chodzi o nasze jedzenie. Smacznie i zdrowo równie dobrze brzmi. Tym razem wersja śniadaniowa (chociaż i na lunch będzie znakomita) cukinii i jajek. A że jaja przepiórcze zagościły na naszym stole to i wersja mini pięknie się eksponowała na talerzu. Składniki: 1/3 niewielkiej cebuli 1/3 niewielkiej cukinii zielonej 1/3 niewielkiej cukinii żółtej 5 jajeczek przepiórczych sól i pieprz cytrynowy do ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Produkty niezgodne z Twoją grupą krwi mogą przyczynić się do wzrostu wagi, gromadzenia się toksyn w tkance tłuszczowej czy nawet większego ryzyka zachorowania na choroby układu pokarmowego czy krążenia?
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...