Jabłecznik na serku homogenizowanym

Jabłecznik na serku homogenizowanym

Jabłecznik na serku homogenizowanym

Bardzo smaczny jabłecznik, oczywiście do szybkiego przygotowania. Równie dobrze smakuje na drugi dzień, natomiast na trzeci dzień (drugiego dnia tez możecie w ten sposób odświeżyć ciasto) aby ciasto było ciepłe i odświeżone, kładę je na kawałku papieru do pieczenia, wkładam do air frayera i włączam na 180 stop na 3-5 minut Po wyjęciu ciasto smakuje i pachnie jak dopiero co upieczone. Smacznego !   Składniki na tortownicę o średnicy 21 cm Ciasto: 250 g mąki pszennej tortowej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 70 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie...to proste !

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.