Kolejne z ciast przy którym się nie napracujemy, a smakuje wybornie, jest wilgotne, kakaowe i z pysznymi sezonowymi owocami :) Podane w towarzystwie włoskiego espresso będzie smakowało wyśmienicie :) a propos kawy to zapraszam Was do sklepu Venosa.pl który ma dobry wybór kaw, akcesoriów do parzenia kawy oraz spory wybór herbat, miodów czy czekolad marek nie sieciowych ;) Składniki na blaszkę 20 x 20 cm ciasto: 1 szkl mąki pszennej tortowej (szklanka o poj. 200 ml) 50 g zmielonych migdałów lub mąki migdałowej... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...