TARTALETKI Z DUSZONĄ CUKINIĄ I SZPINAKIEM
TARTALETKI Z DUSZONĄ CUKINIĄ I SZPINAKIEM
SKŁADNIKI: 400 g ciasta kruchego 1 cukinia 2 garście szpinaku 1 pęczek natki pieteuszki 1 mozzarella przyprawy:sól i pieprz do smaku, czosnek granulowany, 2 łyżki pasty curry 3 łyżki sosu sojowego 1 00 ml wody 2 łyżki oleju kokosowego PRZYGOTOWANIE: Ciasto rozwałkowuję. Następnie wycinam okręgi tak by pasowały do foremek. Ja użyłam czterech. Następnie cukinię obieram i kroję w drobną kostkę. Szpinak myję, pietruszkę siekam bardzo drobno. W garnku o grubym dnie rozgrzewam olej kokosowy następnie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki
Autor
Patunia Patunia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, sosy, szpinak, cukinia, curry, kokosowe, kruche ciasto, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, pasty, pasta, ciasto kokosowe
Inne przepisy z Gotowanie Patki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję