TARTALETKI Z DUSZONĄ CUKINIĄ I SZPINAKIEM

TARTALETKI Z DUSZONĄ CUKINIĄ I SZPINAKIEM

TARTALETKI Z DUSZONĄ CUKINIĄ I SZPINAKIEM

SKŁADNIKI: 400 g ciasta kruchego 1 cukinia 2 garście szpinaku 1 pęczek natki pieteuszki 1 mozzarella  przyprawy:sól i pieprz do smaku, czosnek granulowany, 2 łyżki pasty curry 3 łyżki sosu sojowego 1 00 ml wody 2 łyżki oleju kokosowego PRZYGOTOWANIE:  Ciasto rozwałkowuję. Następnie wycinam okręgi tak by pasowały do foremek. Ja użyłam czterech. Następnie cukinię obieram i kroję w drobną kostkę. Szpinak myję, pietruszkę siekam bardzo drobno. W garnku o grubym dnie rozgrzewam olej kokosowy następnie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.