PASTA Z TUŃCZYKA Z CZARNĄ SOLĄ

PASTA Z TUŃCZYKA Z CZARNĄ SOLĄ

PASTA Z TUŃCZYKA Z CZARNĄ SOLĄ

SKŁADNIKI: Pasta 150 g tuńczyka kawałki np. W oleju 2 ogórki konserwowe 2 jajka na twardo 1 szalotka Sos 1 łyżka majonezu 1 łyżka jogurtu Sól czarna (może być dowolna) Pieprz PRZYGOTOWANIE:  Jajka obieram a następnie rozgniatam widelcem. Ogórka drobno siekam a następnie dodaję do jajka. Szalotkę obieram i kroję w kostkę. Tuńczyka odcedzam i dodaję do pozostałych produktów. Dodaję składniki sosu. Doprawiam solą czarną i pieprzem. Mieszam. Wkładam do lodówki na min 60 min przed podaniem. Oczywiście można ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.