KROKIETY Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ I PIECZARKAMI

KROKIETY Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ I PIECZARKAMI

KROKIETY Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ I PIECZARKAMI

SKŁADNIKI: Farsz 1 kg kapusty kiszonej w słoiku 20 dag pieczarek 2 szalotki Sól i pieprz do smaku Papryka czerwona słodka ok 2 łyżki Dodatkowo 16 Naleśników na krokiety 3 jajka 100 ml mleka 200 g bułki tartej Sól i pieprz do smaku Olej rzepakowy do smażenia PRZYGOTOWANIE:  Kapustę ze słoika przekładam do garna i zalewam gorącą wodą. Gotuję ok 20 min a następnie płukam zimną wodą. Odcedzam. Kroję drobno. Pieczarki obieram kroję w kostkę. Szalotkę obieram i również kroję w kostkę. Na rozgrzaną patelnię wylewam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Autor

Patunia Patunia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, kapustą, pieczarki, tarta, bułki, naleśnik, słoik, kluski, krokiety, kapusta kiszona, barszcz, barszcz czerwony, pierogi przepis, pierogi, papryka, jajka faszerowane , krokiety z pieczarkami, czerwona kapusta, naleśniki z pieczarkami, tarta na słodko, jajka z farszem, papryka faszerowana

Inne przepisy z Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.