Mintaj w sosie śmietanowym z czerwonym pieprzem

Mintaj w sosie śmietanowym z czerwonym pieprzem

Mintaj w sosie śmietanowym z czerwonym pieprzem

Aromatyczna i rozpływająca się w ustach ryba, o ostrej nucie dzięki czerwonym ziarnom pieprzu i lekkim posmaku limonki. Koniecznie spróbujcie. Składniki: 800g filetów z mintaja 400g śmietanki 30% 1 czerwona cebula pół limonki pęczek natki pietruszki 1 łyżka sosu sojowego ciemnego sól, pieprz czerwony Rybę skrapiamy sokiem z limonki, układamy w naczyniu żaroodpornym i przyprawiamy pieprzem czerwonym i solą. Śmietanę mieszamy z łyżką sosu sojowego, wlewamy do naczynia. Cebulę i limonkę kroimy w plastry, układa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie i blogowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.