Wątróbka drobiowa z ogórkiem małosolnym

Wątróbka drobiowa z ogórkiem małosolnym

Wątróbka drobiowa z ogórkiem małosolnym

Przepis na : kolacja

Składniki: ok 250 g wątróbki z indyka 1 większy ogórek małosolny cebula żółta i czerwona 2 ząbki czosnku groszek konserwowy jabłko kwaśne sól, pieprz kilka kropel sosu sojowego kilka gałązek koperku Przygotowanie: Na maśle zeszklić cebulę, dodać pokrojoną na mniejsze kawałki wątróbkę. Smażyć po kilka minut z każdej strony.  Zgasić ogień dodać pokrojonego ogórka, przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w kostkę jabłko i odsączony groszek konserwowy. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i kilkoma kro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.