Pasta jajeczna z natką

Pasta jajeczna z natką

Pasta jajeczna z natką

Przepis na : śniadanie

Składniki: 5 jajek  pół pęczka natki pietruszki łyżka majonezu kieleckiego ł yżka musztardy chrzanowej Kamis mał a łyżeczka chrzanu 2 - 3 łyżeczki wody spod ogórków kiszonych sól, pieprz  Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo, ostudzić , obrać . Przełożyć do miseczki. Widelcem rozdrobnić na mniejsze kawałki. Natkę drobno posiekać, dodać do jajek razem z majonezem , musztardą i chrzanem, doprawić do smaku solą , pieprzem i wodą z ogórków . Wsz ystko dokładnie połączyć..... Smacznego        ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.