Krewetki z czosnkiem w cieście

Krewetki z czosnkiem w cieście

Krewetki z czosnkiem w cieście

Ostatnio częściej zacząłem korzystać z owoców morza, krewetki, kalmary i małże. Kiedyś nie doceniałem tych produktów, powodem prawdopodobnie była moja niewiedza na ten temat. W zeszłym tygodniu podszedłem kolejny raz i zrobiłem je na samym maśle i ziołami. Tym razem obrane krewetki zamarynowałem w rozmarynie i czosnku. Zamarynowane zostawiłem na dobę aby przeszły smakiem. Produkty potrzebne do przygotowania krewetek dla 6 osób : 1 kg. krewetek tygrysich 4 ząbki czosnku 1 gałązka rozmarynu 200 g. mąki pszennej 200... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Full Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję