
Opis Pasta jajeczna : Pasta jajeczna jest to pasta wykonana z jajek, która idealnie sprawdzi się jako dodatek na kanapki. Jest to klasyczny dodatek do śniadań i przekąsek. Podstawowym składnikiem są oczywiście jajka. Jednak w połączeniu z kilkoma podstawowymi składnikami staje się doskonałą i pyszną pastą na kanapki. Jajka wystarczy tylko ugotować i następnie je rozgnieść lub utrzeć. Możemy je doprawić jak lubimy. Podstawowymi przyprawami są oczywiście sól i pieprz. Ale to nie jedyne składniki, które podkręcą... czytaj dalej...

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...