Zupa koperkowa

Zupa koperkowa

Zupa koperkowa 1 opakowanie drobnego makaronu krajanka 2 duże pęczki zielonego koperku 4 skrzydełka z kurczaka 1 średnia marchewka 1 średnia pietruszka kawałek korzenia selera 1 cebula 10 cm kawałek pora 5 gałązek natki pietruszki 2 gałązki lubczyku 1 gałązka naci selera 200 ml śmietany kremówki 30% sól i pieprz czarny Ugotować makaron według przepisu na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą, żeby makaron czekając nie posklejał się. Odstawić makaron na bok. Umyć skrzydełka z kurczaka i wło...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.