Racuchy bananowe na maślance

Racuchy bananowe na maślance

Racuchy bananowe na maślance

Racuchy bananowe na maślance Przygotować dwie wysokie miski. Do jednej wsypać mąkę, cukier, sól, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, posiekane orzechy włoskie i wymieszać. Do drugiej miski wlać maślankę, dodać jajka, rozgniecionego na miazgę banana, rozpuszczone chłodne masło, pastę waniliową i dokładnie wymieszać. Składniki mokre wlać do składników suchych, wymieszać, ale krótko jedynie aby składniki mokre i suche się ze sobą połączyły i odstawić na 20-30 min. W tym czasie przygotować sos bananowy. Do rond... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Dieta bananowa

Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.