Choinka z nadzieniem pieczarkowym

Choinka z nadzieniem pieczarkowym

Choinka z nadzieniem pieczarkowym Pieczarki umyć, osuszyć i bardzo drobno pokroić. W garnku o szerokim dnie lub patelni rozgrzać masło, dodać pieczarki, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu czarnego mielonego, oregano i smażyć, aż się ładnie zarumienią. Cebulę i czosnek obrać, cebulę drobno pokroić, dodać do pieczarek i razem podsmażyć w razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do pieczarek i dosłownie chwilę podsmażać. Zestawić z ognia do wystudzenia. Rozgrzać ...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.