Lekka przekąska

Lekka przekąska

Lekka przekąska

Składniki:1 opakowanie ciasta francuskiego15 plastrów salami5 plastrów seraPrzepis:Ciasto francuskie kroimy w paski o szerokości ok. 2-3 cm. Na każdy pasek nakładamy dwa plasterki salami albo pokrojone w paski plastry sera żółtego i zwijamy jak naleśniki. Gotowe paluchy układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do nagrzanego do 200C piekarnika i pieczemy 18 minut. A tu ich równie pyszna wersja na blogu "W Krainie Smaku": :) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Emcia Pichci

Autor

EmciaPichci

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

lekka, przekąska, francuskie, pieczenie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto, ciasto francuskie, ciasto francuskie, naleśnik, ser żółty, naleśniki, przekąski, kolacja, lekkie ciasto, ciasto na naleśniki, pyszne ciasto

Inne przepisy z Emcia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.