kotlety schabowe pieczone w keczupie

kotlety schabowe pieczone w keczupie

kotlety schabowe pieczone w keczupie

Zamiast stać w letnie dni przy patelni i ocierać pot płynący z czoła, proponuję mięso wrzucać w marynatę, a potem do piekarnika. Temperatura w kuchni za bardzo nie wzrośnie, za to nasz komfort i owszem. kotlety schabowe pieczone w marynacie z keczupu 500 g kotletów schabowych marynata: 0,5 szklanki keczupu, 3 łyżki miodu, 2 łyżki sosu sojowego, 2 ząbki czosnku Zmiażdż czosnek i wymieszaj go z pozostałymi składnikami marynaty. Włóż do niej kotlety i dobrze natrzyj mięso, a następnie odstaw do lodówki na min... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Eksperyment sobotni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.