Roladki Panierowane z Pieczarką Marynowaną

Roladki Panierowane z Pieczarką Marynowaną

Roladki Panierowane z Pieczarką Marynowaną

SKŁADNIKI: 1 duży filet z kurczaka (kroimy na około 6 plastrów) 6 pieczarek marynowanych firmy ORZECH sól pieprz papryka słodka oregano 2 łyżki mąki 2 łyżki bułki tartej 2 jajka olej do smażenia WYKONANIE: 1. Fileta ubić na kotlety. 2. Każdego kotleta posypać solą, pieprzem, oregano, papryką. 3. Na końcu położyć pieczarka, po czym zwinąć na roladkę. 4. Jajka rozbić w jednej misce, w drugiej zmieszać mąkę z bułką tartą. 5. Panierować na przemian. Smażyć na oleju na złoty kolor z każdej strony. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.