Babka Cytrynowa - Polskie Młyny

Babka Cytrynowa - Polskie Młyny

Babka Cytrynowa - Polskie Młyny

Kochani co robicie gdy potrzebujecie szybko pyszne ciacho? Mam dla was idealny patent. Ciasta z mieszanki firmy Polskie Młyny, u mnie znów goszczą na stole, dziś pyszna babka cytrynowa z mąki Szymanowskiej. SKŁADNIKI: Babka Cytrynowa Polskie Młyny (foremka jest w zestawie) 2 jajka 90g masła WYKONANIE: 1. W misce umieszczamy zawartość opakowania, dodajemy masło i jajka, wyrabiamy na jednolitą masę. 2. Masę przekładamy do foremki, pieczemy w temperaturze 160* przez około 50 minut. Ciasto możemy posypać cukrem p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.