Przepis na : śniadanie
Zapiekanka naleśnikowa czyli jak nie marnować jedzenia – danie w duchu zero waste. Zostało mi kilka naleśników, lekko już przywiędłych, mało elastycznych, zapiekłam je w jogurcie na słodko. Danie wychodzi bardzo smaczne, nie raz taką szybką zapiekankę przygotowywałam z myślą o śniadaniu czy obiedzie. Danie jest tanie i sycące. Proporcje na małe naczynie do zapiekania 15x15cm. PRZEPIS NA ZAPIEKANKĘ NALEŚNIKOWĄ Składniki na zapiekankę naleśnikową: 4 naleśniki 500 ml jogurtu syrop klonowy aromat waniliowy 1 ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...